In de loop der jaren is OERMOES voor mij steeds meer een kapstok geworden om alle dingen die ik leuk vind om te doen aan op te hangen. Zo ontwerp en maak ik de site helemaal zelf, doe ik de fotografie en de fotostyling, schrijf ik alle teksten, beheer ik de social media kanalen en bedenk en schrijf ik de recepten en de blogs. Je zou de moestuin bijna vergeten ;-)!

Al sinds het begin van OERMOES vind ik het leuk om uit delen of mensen blij te maken. Zo heb ik met heel veel mensen zaadjes geruild, volgers gesproken en enthousiasme gedeeld en verschillende samenwerkingen gehad. En nu zijn we 3 jaar, 1 zoon, een ander huis én een nieuwe site verder! En dat vieren we met een winactie.

Leuke OERMOES winactie

Wat kun je winnen? Een katoenen OERMOES tas inclusief textielstiften om hem in te kleuren. En misschien doe ik er nog wel iets extra’s bij, want zo ben ik! (*wink) Wat moet je doen om kans te maken? Dat is heel simpel:

  • Schrijf je via onderstaande knop in voor de toekomstige OERMOES nieuwsbrief
  • Like de pagina’s van OERMOES op Facebook en Instagram (als je dat nog niet gedaan had…)

That’s it! De actie gaat in vanaf juni en zal een aantal maanden doorlopen. Iedere maand maak ik een winnaar bekend via social media.

Ja! Ik schrijf me in en doe mee met de winactie!