Project Description
Azijn van Oost-Indische kers bloemen
Heb je Oost-Indische kers in je tuin? Dan heb ik hier een eenvoudig recept voor je met een wow-effect! Azijn van Oost-Indische kers bloemen is makkelijk te maken en ziet er geweldig uit. Niet alleen voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven! En wil je alles weten over het kweken van Oost-Indische kers? Klik dan even hier, het is heel gemakkelijk!
Wat heb je nodig
Azijn van Oost-Indische kers bloemen recept
Na twee weken is de smaak goed in de azijn getrokken. Deze heeft nu een fantastische oranje kleur en bovendien een lekkere peperige smaak! De bloemen en peperkorrels mogen er nu uit. Om er zeker van te zijn dat er geen beestjes of stukjes achterblijven is het het beste om de azijn te zeven. Ik doe dit met een kaasdoek, dan blijft er zeker niks achter. Een koffiefilter werkt ook, maar dan heb je wat meer geduld nodig omdat het langzaam doorloopt. Tot slot nog het bewaaradvies: deze azijn is op een koele plek minstens 2 maanden houdbaar.
Wist je dat je dit ook met bieslookbloemen kunt doen? Klik hier voor het recept.